Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina


mina sår av dig blir djupare men läker

men mitt hjärta lär aldrig läka

ditt fel

men hoppas att jag kommer inte falla tillbaka till dina kalla armar..




Fri vers av ingen måste veta
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen måste veta