Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR DIMMAN STEG DU FRAM

Ur dimman steg du fram


Allt tydligare
kunde jag se en sann bild
av mina drömmar


Allteftsom dimman lättade
och solen steg
togs de sista tvivlen bort
på att de inte
skulle vara du

 

Vi omfamnade
Omfamnades
av ljus och värme

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 910 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-03 18:00



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så mjukt och vackert skrivet'
2016-04-24

  Mona Nordkvist VIP
Gillar texten.
2013-08-23

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar känsla du förmedlar....jag riktigt känner...ljuset...värmen...omfamningen...
2012-08-14

  Mona Drugge
Så berörande vackert o fint med en mycket passande bild som ger texten en djupare inlevelse..

Gillar denna o tar den till mig av egna minnen som gav mig tårar då jag läste..

Bokmärks med stor applåd..

Tack Maj-Lis!
2011-09-04

  arja savela
tycker mkt om!!
2011-09-03

  mickech
Mycket fin!!
2011-09-03

  aol
så vackert ömt skaldat vännen
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP