Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

 


att vila


stilla himmel

nära


är jag vinden som öppnar


som andas

detta liv, detta fält


jag lämnar



hjärtat


i din kärlek





Fri vers av in effigie VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 18:38



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuk och varm poesi. =)
2011-09-19

    ej medlem längre
Så vackert!
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP