Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/OM ATT BESÖKA ANTIKVARIATET VID OVÄLKOMMET VEMOD/


Hjälp till självhjälp

var min predikant
jag bokar en tid
en helande röst
efter Lagerkvist,
innan Mann
romanavdelning fem

antikvariatleenden
från butikschefen
kategorisering
av nyanlänt
självhjälp eller hälsa?
varken eller




Fri vers av MLP
Läst 217 gånger
Publicerad 2011-09-07 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP