Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

När blir man bra?
Hur lång tid ska det ta?

Jag känner mig så äcklig
när jag tänker på allt jag gjort
Hur jag har kunnat vika ut mig sådär
när jag visste att de bara ville ha mer,
De lovade att jag också skulle få något,
att de skulle göra mig glad,
men de höll aldrig sina löften

jag skrev till en gammal man,
troligtvis pedofil,
hur jävla äcklig får man vara?!
Hur kunde jag?
Fastän jag bara skrev med dessa
får det mig att känna mig oren

jag vet att det var mitt eget val,
jag skadade mig själv,
jag ville så gärna att någon skulle tycka mig,
även om de inte tyckte om mig som person,
för jag kände att jag behövde bekräftelse
på att jag var någonting bra

nu kommer alla tycka att jag är vidrig,
äcklig,
ful,
ingenting värd
och jag håller med,
jag är ingen längre



Och visst att alla behöver uppmärksamhet,
men det är väl bara sjukt om man skadar sig
med dem äckliga rakbladen,
för att sina vänner ska se

jag känner mig så jävla vilsen,
önskar att det inte vore såhär,
jag måste sluta,
radera alla äckliga nummer,
för jag är ändå ingenting värd




Fri vers av Paulis
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis