Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken kommer.

Alla säger kärleken kommer
när du minst anar det!
När är det?
Skulle vilja veta så jag
kan ställa klockan på ringning!
Jag kanske sover
och inte märker när den går förbi!
Eller går i nattsvart mörker en kall
vinternatt och inte ser.
Måste köpa en pannlampa.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 717 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-10 21:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tror vi märker när kärleken kommer, oavsett dag eller natt, i ljus eller mörker!
2020-01-07

  Järnkatten
Hihihi, en liten godsak du skrivit...
2011-09-15

  Mona Drugge
Så klockrent diktat här o rätt i ord bakom..

Gillas o bokmärker..

Tack!
2011-09-12

  Anya VIP
Så fint, jag hoppas diktarjaget finner sin kärlek.
2011-09-11

  S.A.I. Steve Lando
ja denna stress, press; tänk om man sover:)?
2011-09-11

  Ninananonia VIP
:) Roliga men även djupa tankar... :)
2011-09-10

  LassO
det är så du säkert missar den bara för att, du så lite anar det ;)
2011-09-10

  mickech
Mmmm den är svårfunnen...väl talat!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP