Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och vi organfilosoferade i en preskriberad \"direkt ur diket\" saga


min hjälte för en jävla tiosekundare




du gick precis härifrån nu


tillbaka i ett jävla moln av rök och dövda känslor
går vi in i varandras historia åter
föder fram oväntade oäktingar, spyr ifrån oss lust
tar på ställen vi bara vidrört med minnet
leker käraste med kuddsituationen
lika då som igår
lika nu som alltid

är vi för varandra överflödiga




Övriga genrer av vega lando
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-01-08 17:48



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Smärtsam. Träffsäker. Vart ord är rätt.
2007-02-09

  Daemon
Du skriver för jävla härligt! mmm organfilosofi
2006-02-09

  Laijza
Ahh, bejbi. Like a lot! Som Propellern säger är den vass och uppkäftig. och sånt gillas!
2006-01-10

  Propella
Älskar den. Ja, jag gör det. Den är frustrerad och vass och strålande upplagd.

"föder fram oväntade oäktingar, spyr ifrån oss lust
tar på ställen vi bara vidrört med minnet
leker käraste med kuddsituationen"

Ja. Bra bra bra.
2006-01-09

  Elin S
det ryker frustration om den här texten, samtidigt som den är väldigt sorglig. i synnerhet

"lika då som igår
lika nu som alltid"

så hopplöst omöjligt oföränderligt.
2006-01-08

  Christer VIP
älskar första och sista raden....och det imellan är nästan lika bra!
2006-01-08

    afrika
well put. har ingen fantasi just nu, men jag vill säga att jag gillar den här!
2006-01-08

    afrika
well put. har ingen fantasi just nu, men jag vill säga att jag gillar den här!
2006-01-08

  Daniel_78 VIP
Du är min hjälte varje gång, baby

jag läser old love i dina ord
och det får mig att tänka
ibland är det kanske bra
ibland

och för mig är du alltid
Vego ;P
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando