Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tidsanda?


Du är ditt ekonomiflöde

Jag tänder ett stilla ljus i reflexen utav en reklamscreen
Den är blank och flödar utav de senaste produkterna
Jag längtar efter att... köpa
Jag längtar efter att få byta ut mitt igårdags-nya inköp till något ännu nyare
Jag smuttar på ordet varumärke
Det känns spännande
Vi är varumärken!
En enda marknad utav mer eller mindre väl presenterade utbud.
Marknadsanpassade




Fri vers av Feminaz
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 13:19



Bookmark and Share


  friktion
Fin. - intressant. det där med att så länge vi berör kanske vi existerar. (dödsrädslan som intalar oss något som kan vara sant för någon)


jag tror att vi är hud. jag misstänker det. (kanske ögon också?)
2011-09-17

  Feminaz
Grunda rötter gör oss vilsna som människor.
Vad är en människa och vad behöver en människa? Vad gör oss till människor?
Ja, finnas till i evighet på internet?
Hur länge finns man till?
Så länge någon berörs utav ens existens?

Att vi borde skattas mer än som ekonomiflöden borde vara självklart men tidsandan är pover.
2011-09-16

  friktion
Vi är konsumenter. Utan arv.
Vi är vad vi kan köpa inte för vår egen skull utan i tiden.
inte ens arbetare men jag läste i dn att nu kan vi begravas och leva för evigt på internet.
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz