Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsmys

Fredag klockan fem och

dörren ut mot gatan står på glänt

Tänkte bara titta ut på bilarna som kör

En blick emot parkeringen 

och värmevärkets rök

och vidare bort mot det blåa

Ett år går så fort

Det är knappt jag hunnit fatta

men ändå här, just här och nu

känns det som om det faktiskt är möjligt

att kunna bli lycklig igen.

Även om sorgen ofta ligger som

en blöt filt över mitt ansikte

Men idag, är det bara blå himmel




Fri vers av Roger VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-16 17:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
...och den blå himlen kommer att bli allt blåare...det tar bara tid & måste få göra det. Visst går det att bli lycklig igen - även om livet aldrig mer blir detsamma. Styrkekram till dig!
2011-09-22

  Teresia Ridell
Fint !
Ja på nåt sätt så går man genom det värsta..och kommer fram i ömsom ljus igen..
2011-09-16

  Fredrik P. VIP
bra, låter som om livet
går vidare, trots allt!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP