Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick vid kanten



väggarna;



bakom

avlägset brus och tystnad


vid

droppande kökskran

och disigt 40-tal


ännu


ogenomtränglig morgon

i nedhasad organza


månljus

är ditt hjärta


nytänt i cigarrettglöd



bara så





Fri vers av in effigie VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 00:40



Bookmark and Share


    lory
håller med den kommentaren..magi ...
2012-03-06

  Ingela Svenson VIP
bilden och texten är sina perfekta speglar!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP