Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| Det vackraste fängelset är du

 

Skönj ur mitt ansiktes svackor
av linjer som formats ur tid
hur önskandets drifter är starka
och längtan så smärtsamt tar vid

Vet hur jag stundom försmäktar
av innerligt trånat begär
när du inte finns tätt intill mig
fastän jag så önskar dig där

Men tänk dig den vackraste tanke
du någonsin tänkt just för mig
och snärj mig med all lustens konster
så andas jag bara för dig




Fri vers av Individ #3
Läst 982 gånger och applåderad av 43 personer
Utvald text
Publicerad 2011-09-18 22:53



Bookmark and Share


  alldamageinside
Otroligt vackert och välskrivet, sparas.
2012-04-29

  Änglaögon
Berörande fint!
2012-04-28

  lodjuret/seglare VIP
underbar text
härligt språk
begärligt snickrad
bokmärker lilla pärlan
2012-04-28

  Zachrisdotter
Poesi som får sinnet att darra! Så vackert och dramatiskt underbart!
2012-04-27

  Diffusiaria
Helt underbar!!!
2012-04-26

  Anoo Niskanen VIP
Helt underbar!
2012-04-26

  Yrre VIP
Vacker!
2012-04-25

  Linda CH VIP
Helt underbart vackert skaldat!
2012-04-24

  Katinka VIP
Helt förkrossande vacker dikt. Titel är fantastisk.Underbar sist vers. Önskar jag hade skrivit den själv till en viss nån.
2012-04-24

    ej medlem längre
nu är jag glad igen
2012-04-24

    ej medlem längre
JAG ÄR IMPAD
2012-04-09

  ellenheiman
läste och tänkte kommentera "åh" sen såg jag att jag redan gjort det.. men jag gör det igen för den är så fin, åh :-)
2012-02-26

  ellenheiman
åh, åh, åh..
2011-11-29

    ej medlem längre
voj. det här var poesi så det satt!
smack, i hjärtat.
2011-10-27

  Aniratak
Imponerad. Och det är jag sällan. Cudos.
2011-10-22

  Ninananonia VIP
Vackert... bara så..
2011-10-14

  Schackpoeten VIP
Mycket vacker finish: "och snärj mig med all lustens konster
så andas jag bara för dig " Applåd !
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Individ #3