Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren inbillning

Du ville inte göra något otäckt
med blod i ett enda kladd

Du ville inte riskera att någon nära
skulle hitta dig ingenstans
att du skulle vara borta
men ändå så nära på samma gång

Som jag låg naken vid din sida
den natten

Som jag kände din hud
mot min

Ditt mörka rum kröp sig sakta i kroppen på mig

Din doft var sig olik, nu

Dina tankar du haft om livet
och mina frågor om myrorna

Hur kommer det sig
att dem orkar så mycket
och du ingenting?

Orkar inte ha mig nära
orkar inte ha mig ifrån

Ren inbillning

Vi fick aldrig någon balans, men
jag är skyldig dig

Jag är skyldig dig liv



I dina grå ögon
kunde jag se

ingenting




Fri vers av Lislis
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-19 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lislis
Lislis