Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik


Kan du,








kan jag då?








Är sjuk





av





längtan.








Kommer dö






















ensam.




Fri vers av Cocktail
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så mycket i så få ord!
2013-04-23

    ej medlem längre
Frågande, undrande, längtande och sökande text som känns en smula uppgiven mot slutet då man närmast desperat tycker sig uppleva att allt man någonsin kommer att känna i livet är ensamheten utan att hitta någon att dela sina tankar med. Och så kan det ju faktiskt kännas ibland, även om kärleken har en stark tendens att infinna sig på tider och platser där man minst av allt kunde ana att den finns. Men att veta vad man ska göra eller hur man alls ska bete sig kan ju ibland vara svårt när längtan bara spränger i bröstet och man så innerligt söker efter en smula närhet och någon att ge sitt hjärta till. Sånt kan sannerligen vara vanskligt och man kan känna hur paniken börjar att krypa, men bara man ger det lite tid så brukar det för det mesta ordna sig, fastän man känner sig otålig och inte längre orkar vänta. Lite grann känns den här dikten en smula som ett korttelegram. Några få spridda notiser ut i cyberrymden om en längtan som nästan sliter en i bitar.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail