Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reklam här och där.

kan ni inte sluta med era förbaskade reklamskyltar?
det gör allting så fult.
man skulle kunna tro att stockholm är en fattig, lortig stad som inte ens har råd att låta människorna få hitta dit själva eller klara av sig, eller nya namn själva och sånt!

\"ät nogger-black, den nya glassen på GB.\"
\"ta bort det nya namnet på den nya nogger-glassen,\" protesterar alla mörkhyade.

\"köp nya BH:er på LIND3X, endast 50% rabatt.\"
(och så en bild på en halvnaken kvinna i bh & trosor.)
\"lägg av med utvikningsbilderna på reklamskyltar,\" protesterar några.

\"problem med sex & samlevnad? låt magdalena få hjälpa dig, eller köp hennes nya bok där hjälpen finns.\"
\"men för tusan, klarar de inte av det & det, låt de få skaffa en ny partner.\"


så, reklam här & där, lönar det sig?




Övriga genrer av charlotta
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-01-09 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta