Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger inte ölen?

Espresso

En kopp espresso till, för du ska piggna upp

Varför duger inte ölen?




Bunden vers (Haiku) av charlotta
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-03-08 18:53



Bookmark and Share


  sotlugg
förstår inte?
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta