Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Sade du verkligen upprepning? Jag tyckte precis att du tala om att... förlåt mig, men kan du repetera det där tack?) En vacker dag höll jag på att göra bort mig ofullständigt. Vilket sågs som någonting bra. Att göra någonting ofärdigt.


Något litet om upprepning













Upprepning kan kännas tyngande i skrift
men upprepning i handling
är vad vi gör, vi människor.

Ändå kan vi inte låta bli
att syssla
även med repetetivt tänkande

och därför även upprepat skrivande.
Så samtidigt som upprepning
kan upplevas som

'störande, irriterande'
är det en stor del
av vad vi är

hur vi definierar
oss själva
och vad vi alltid

har sysslat med.
Det är en stor del
av vår alltid närvarande identitet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-21 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP