Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulser

Mot min kind
och din
våg efter våg
av värme

Pulser av luft
som delats
och påminner
om stunden av närhet




Fri vers av Örjan Carlborg
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Carlborg