Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla för ljus.


Frusna drömskärvor

isen är skör jag vet att
den lätt kan spricka.
mörkret blir tätare, skuggorna
växer på vattenytan.
skymningen närmar sig,
jag måste noga se
efter mina steg.
stjärnorna faller,
skimmerskärvorna
ligger på isen.

jag vill kasta de
tillbaka till himlen.
men ljusspillrorna är vassa,
jag vågar inte ta risken.

försiktigt går jag vidare förbi
de frusna drömbilderna.




Fri vers av Elin E
Läst 272 gånger
Publicerad 2004-07-24 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E