Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skrivande.


Blanka blad

på blanka blad
föds en historia
på blanka ord
skapas nya ord
en historia avtäcks
känslor på tomma blad
som förut var blanka
men nu är fylla
av levande ord




Fri vers av Elin E
Läst 257 gånger
Publicerad 2004-07-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E