Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Gått mot röd gubbe, spottat på gatan, kliat mig utmanande i örat,petat näsan på offentlig plats med en till synes frånvarande glimt i ögat, peta med pekfingret och sedan föra in långfingret i munnen istället, bara för att retas. Som att låtsas klia sig.)


Vid skranket - tidigare här opublicerad





Jag erkänner mina brott.
De brott jag har begått.

Vad domstolens anklagelser beträffar
har jag visserligen att närvara
deras utspyenden.

Innehållet i dem
befattar jag mig dock inte med.


(Texten har legat i utkast sedan 2011 09 22)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-04-10 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP