Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Corridor är en plats omgiven av viss ryktesspridning. Det är en ö eller i alla fall beläget 'långt borta från ära och redlighet'. Där har strider utkämpats och så har friden lagt sig för någon tid och så har andra velat besöka platsen, från sjösidan.


Några funderingar på krogen






Arméringsjärn, kan det vara något en gift människa
kan tänkas ta sig för att försöka få som tidsresenär?
En kapten i reserven exempelvis.

Fast jag har bara känt en löjtnant där, hittintills.
Han var vänlig, ungefär som en sorts vårdare för
menlösa människor.

Oskadade alltså, innan de blir just skadade och kan
'få men för livet'.Alkohol, sägs vid flitigt studium av,
stundom kan skapa en känsla av

att ha besökt platsen något förut. Förra veckan bara
för att ta ett exempel, och där har fördrivit någon tid
med att resa i minnets korridor.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP