Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Science fiction är vad som kanske är möjligt i en tänkt framtid, oftast blott i en tänkt framtid, exempel på science fiction är böcker som 'Den osynlige mannen', 'Doktor Jekyll och Mr Hyde', 'Världarnas krig', '1984' och så vidare


Något helt litet om science fiction









Science fiction
är en overklig verklighet
med oändliga möjligheter.

Talad, skriven, filmad
teatraliskt uppförd
sjungen eller ännu icke tänkt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-05 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP