Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är plåtad i Helsingfors förra hösten och på statyerna ser man vad som händer just statyer, de får precis som de mer levande människorna skit på sig under dagarnas lopp. Så är det att vara staty, sedd, älskad, kastad skit på.


Något litet om människan







Du vet att du inte bör ge efter
för eventuella frestelser
impulser eller annat lockande

och ändå ger du efter
o människa

ständigt, ständigt
beklagansvärt
såväl som efterhärmligt




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-29 10:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ser just att det i vitt som kikar fram i bakgrunden är 'Svenska Bokhandeln', där böcker från 'andra länder' än Suomi finns att köpa eller bara studera.
2022-11-16

  mare VIP
" Anden villig, men köttet svagt, i ständig strid "
Men människan väljer själv, man har eget ansvar för det man gör !
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP