Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ironi. Jag tycker inte om när människor förväntar sig att jag ska lägga min tro åt sidan.


Paus

Jag skar ut Gud ur mitt liv


och la att vila i frysen




Man måste ju få unna sig lite


eller hur var det nu?




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 10:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är att missunna sig det bästa.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex