Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna inlindade ord



Kom in i min famn
lyssna på min tysta röst
åtrån bultar i
mitt bröst kyss mina tankar
ta mig bortom tid och rum

väck mig aldrig ur
min dröm låt mig förbli stum
i skydd av mörkret
är vi som vackrast tysta
älskar vi in morgonen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-24 11:32



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ljuvligt, romantiskt, härligt
2011-09-24

    ej medlem längre
En vacker lek med ord...som förför.
2011-09-24

  Tosca
Mycket vackert.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP