Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig.

I dina armar
med dina andetag
intill mina

är världen inte farlig
grå eller hemsk.

Världen är ljus,
vacker och kärleksfull.

Med dig klarar jag av livet.

Utan dina kyssar, din
närhet och din röst

förfaller det goda.

och jag känner det som förgör mig inombords.




Fri vers av Silverstjärna
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärna