Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rika-Världsekonomins riktiga bovar

‎"Karl Marx hade rätt - vid ett tillfälle kan kapitalismen vara självdestruktiv, den kan förstöra sig själv. Just nu skapar vi bara zombie-hushåll, zombie-banker och zombi-regeringar och risken är att vi går mot en depression. När Obama blev president ärvde han ett underskott på 1,3 biljoner dollar. När Bush kom hade han ett budgetöverskott på 300 miljarder. " Dr. Nouriel Roubini, Professor vid New York University Stern School of Business. Den enda långsiktigt fungerande lösningen är en kraftigt nedskrivning av stats- och hushållsskulderna och en höjning av skatterna framför allt för de rikaste i världen. Men det är de rikaste som bestämmer regler och lagar för den fallande västerländska och nordamerikanska ekonomin. Och de rikaste är inte redo att avstå från högst 10 procent av sina förmögenheter för att rädda världsekonomin.




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 22:25



Bookmark and Share


    snöö
Ingen vill avstå från någonting så länge allt handlar om pengar, vilket det alltid gör.
2014-05-14

  Julio VIP
Ta hem soldaterna, och de 248 baserna USA har runtom i världen. banta regeringen och se till att utlands bidragen upphör, implementera bidragen i det egna landet

visst vi kan säga att USA har baserna för att se till att inte uppror och revolutoner uppstår, men man kan även säga att det kan vara på grund av kolonisering och kontroll.

Så länge Bilderberg delvis styr vår värld, och Reindfeldt fortsätter att gå på de mötena, så ser vi en lång spiral nedåt, och folket faller ner först.
2012-03-23

  walborg
Analysen rätt - att kalla alla lögner och tankekonstruktioner idag som råder i bankvärlden för zombi känns helt rätt, samt människor som blundar i stället för att ta sitt personliga ansvar och stöda politik som är vettig.
2011-12-15

  Anna*
De rika har alla förutsättningar att bli rikare och de fattiga har inget att ta sig ur sin situation med. De som har vill inte dela med sig och det är ju problemet. De vill bara öka sina tillgångar, sorgligt nog!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP