Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen vackrare än du...(trodde jag)

Du sa att jag var fri
att tavlan framför mig var målad av den kärlek som jag gav dig

Du sa att jag var snygg
att min skönhet inte kunde beskrivas med ord

Du sa att jag var allt för dig,
att det skulle funka,
att det fanns ett "Vi"
även om det var några mil emellan oss

Du sa
Du menade
Du visade
Men du sket i mig och min kärlek som du så gärna ville ha mer av




Fri vers av TynANK586
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586