Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande varelser med ben

Fjärilar säger man


fjärilar ska bosätta sig i ens mage när man är kär



Men i min mage finns det inga fjärilar,

där finns bara längtan efter dig
saknaden efter din hud
din hand
ditt hår
Din kärlek som ingen anna har gett mig




Fri vers av TynANK586
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586