Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag borde önska förevigt


jag har sprungit så långt
utan att titta bakom ryggen
utan att vända

jag bestämde någonstans att det skulle vara rätt
du och jag du och jag
du

hur långt kan jag springa
innan jag kan stanna och bara finnas
på rätt sätt och vara nöjd

jag springer med dej
mot dej
till dej
för dej


och vart tog stegen vägen
som var menade för mej?

vart lämnade jag henne
jag tittar ju aldrig tillbaka
och enda vägen ut
springer jag snart förbi



och det borde kännas bra
för jag borde önska förevigt
eller hur?




Fri vers av storm
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-16 16:47



Bookmark and Share


  M.A.J.R
vad kan man säga till en sådan text
jag känner mig lite vilse...

"jag springer med dej
mot dej
till dej
för dej"

Tyckte det var riktigt bra att sätta dit
Gillar den bra
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

storm
storm