Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är inte allt...kort om närhet...bagatell



All denna svada
lite tystnad och skön sex
skulle ej skada




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-02 16:18



Bookmark and Share


  HelenaW
En dikt helt i min smak!
Perfekt!
2011-10-02

  Teresia Ridell
Haha ! Jaa..kroppsspråket ska inte underskattas:)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP