Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet bedrar

En så söt flicka som kommer
trors inte alls bära sådana smycken på en till synes oskyldig flicka
men ack o ve, Skenet kan bedra.
Det är sött
En söt liten flicka kommer gående
men under jeansen och trosorna finns en blåslagen rumpa,
mer stål på kroppen än självaste plåtniklas.
Skenet bedrar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av J0SEPHIN3
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J0SEPHIN3
J0SEPHIN3