Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ord skär igenom som radon

vad gör jag för att förtjäna dina ord?
jag undrar var de kommer ifrån
varför ger du ifrån ord skär igenom mig som radon?
de är så ytliga men gräver så djupt

jag hade glömt vad du egentligen var
men utan att fråga så fick jag mitt svar
en person som hugger ner,
en sån som inte ser

jag trodde jag hade fått min respekt
men jag såg för långt
ingenting kan bli som förr igen
du är upptäckt




Fri vers av amarillo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo