Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en gång en klätterställning som sov varje natt drömmandes om att barn klättrade i den. På dagarna var det barn som klättrade i klätterställningen och det kittlades något alldeles förfärligt, men det var ändå skönt att göra litet nytta.


Fotografens underbara eftermiddag?





Ungefär en gång per år lägger jag ut
en variant på en text som handlar om en man
som möter en ung kvinna i en park
(Kungsträdgården) i huvudstaden.

Så frågar fotografen om han får fotografera henne
naken, varpå hon svarar att det går la bra,
men vill han ha hjälp av med byxorna då?

(Jag grunnar ibland på just vilken månad
jag skall lägga ut texten.
I år tror jag att jag glömde lägga ut en sådan text
och nu när sommaren är förbi
så känns det lite sent påtänkt.)



(Texten har legat i utkast
sedan 2012 09 14)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-09-06 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP