Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU rasar världen 3

Om jag lägger mig ned

här

precis här



stannar världen inte upp

slutar inte snurra

slutar inte fungera

slutar inte prestera



Jag blir en åskådare

istället för en del

av världens

galenskap




Fri vers av Tea Alex
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-07 13:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En befrielse.
"Don' t carry the world upon your shoulder", som Beatles sjöng.
2011-10-08

  Gunnar Odhner
Jag konsumerar så lite som möjligt. Det känns väldigt bra. Men det är nog svårt att stå utanför, även om man ser ut eller tror sig göra det.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex