Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till en kommentator....... :) tack för ispirationen.... kb



intill livslågans härd

 

intill livslågans härd

där trasighet blir liv

blir visionsbäraren

åter en visions profet

 

där är ingen fullärd

där andas alternativ

där blir jag fanbäraren

andas in kärlekens klarhet

 

intill livslågans epicentrum

blir skönheten en hänryckning

livsträdets sav blir fontänljus

rot av skörhet växer sig stark

 

där finns inget dystert väntrum

där smakas honungens utsmyckning

utan gårdagen minnen och bakrus

där går Vi två in i livets räddande Ark

 

intill livsljusets flämtande låga

bärs Vi fram som En kärleks gåva

Vi imploderas i kärlekens triader

livets vind viskar sitt korsdrag

 

 

tidlösheten tar vid utan att fråga

Vi smälter samman till en supernova

så exploderar lågan i kaskader

så änglar ryser av välbehag

 

intill livslågans underbara härd....

 

 

kb

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 18:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bilden är helt fantastisk och värd tusen applåder i sig.
2011-10-09

  Bibbi VIP
Underbart ljuvliga ord.

Applåd och bokmärke.
2011-10-08

    ej medlem längre
Varmt, hoppfullt och mycket livskraft i dina ord....väldigt fint! Stor applåd!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP