Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du

Den man inte är rädd att förlora
är till den man kan säga vad som helst
den man kan visa all sin gråt
det är den som alltid kommer tillbaks efter man har sagt förlåt




Fri vers av amarillo
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo