Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enorm saknad..'

 

 

Det gör ont 

att låta hjärtat blöda

 

Den saknad 

du lämnat efter dig

 

Ett hål 

som inte kan lagas

utan din närvaro 

 

Din frånvaro ekar

likt ett hål i den tommaste atmosfär 

 

Låt mig inte längre sakna 

det jag en gång hade 

 

Det hål du fyllde 

 

Kom tillbaka 

Gör mig hel




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-11 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd