Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust...bagatell



Fingrar känselspröt
söker likt kamelerna
oasens skugga
fuktar läpparna släcker
törsten vid livets källa




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-15 09:41



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
mmm....
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP