Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Den är inte klar)


Det eviga livet

Det eviga livet omkring oss
Är det enda som är sanning
Ingenting annat existerar
Förutom liv i alla former
På andra sidan finns ljuset
Där finns inget helvete
Heller inget vi kallar himlen
Helvetet är att inget veta
Himlen är det omvända
Fast inget vi kan ta på
Bara känslan i vår själ




Fri vers av Sihnsai
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-01-11 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sihnsai
Sihnsai