Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyfan vad arg jag är


Stolt

Auktoriteten lyser

i din blick

finns

tusen virvelvindar

Världen rasar

när någon dig trotsar

Och du sa åt mig att

välja mina strider rätt


Pappa,

du känner själv inte ens igen en strid

när du ser en


Hur kan du

bjuda mig på din nybakta

moralkaka

när du själv inte ens den smakat?


Pappa,

- gå inte och lägg dig när du har fel

vänd inte ryggen till dina problem






Fri vers av Cocktail
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-10-17 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail