Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt främsta adelsmärke då jag äter något med sås, att nästan det första jag gör är att spilla på mig av just denna såsen. Om bilden. Man kan vilt tänka sig huru dåtidens tänkare studerade fiskens fjäll för att åstadkomma stridens rustning.


Till bords och ords vi gå




I köket eller vid elden
så fylld av hunger och törst
sätter sig människan
sålunda redo till bords

äter och dricker
av hjärtats och magens lust
sig mätt och glad
tar sig sedan till ords




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP