Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart den sjunde gången vi tvingas gratulera vårt barn vid hans grav


Om två dagar



Om två dagar
har mitt äldsta barn sin födelsedag
Jag har en krypande känsla inom mig
inför hans kommande födelsedag
En tveksamhet över mina känslors
beteende på mitt barns födelsedag
Dagen kommer alltid att vara speciell
Tårtan ska bakas
Presenterna är nästan detsamma varje år
Det blir blommor, blommor, blommor
kanske någon prydnadssak
och massvis med ljus
Presenterna får han först
sedan träffas gästerna i föräldrahemmet
där bordet står dukat med flaggan på bordet
kaffe och tårta, ljus och servetter
och foto på födelsedagsbarnet





Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 22:43



Bookmark and Share


    lory
oh så fint,smärtsamt ,men underbart ..kram
2012-03-02

  AjBi
Hoppas dagne blev fin, trots allt. Det är beundransvärt att ni fortsätter att fira honom så, år efter år. @->---
Ni finns i mina tankar, Gunilla.
2011-10-24

  Rosen VIP
texten sticker till i hjärtat efter sista raden...
berör mig starkt!
2011-10-19

  thyra
Berörande och samtidigt en naturlig sak för de gratulerande. Fint skrivit!
2011-10-18

    ej medlem längre
Du berör och dina ord går rätt in i hjärtat.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson