Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi är historia, passé nu..." "Bra, för jag gillade aldrig den historian." "Den skulle ändå aldrig slutat bra."


Passé



Vi testade varandra
I lortiga lakan
Tog vi ett rent beslut

Vi var inte menade för varandra




Fri vers av Cocktail
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail