Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Film

I olika städer i samma stund
sitter vi och tittar på samma film.
Biomörkret omfamnar mig
godispåsen prasslar.
De ord jag hör talar även till dig
bilder väcker tankar och frågor.
Längtan får mig att
sträcka handen genom duken
och nudda din hand.
Jag viskar till dig -kom
Sätt dig här bredvid.
Jag känner din starka närvaro
i din sorgliga frånvaro.
Jag lutar mitt huvud mot din axel
Tillsammans ser vi klart fredagens film




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-21 22:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...
2011-10-22

  Jakob Drakros
härligt :)
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP