Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text hämtad från utkast 2011 10 22. Om moralen som sådan, i huvudet, den lilla lådan.


Så löser du världsproblemen av idag, en odiger rapport





Det lönar sig så litet
att bli som (v)arg
på andra människor

det som lönar sig
är tålamod och åter tålamod
en smula lyssnande

att inte avbryta
då andra pratar
utan att bara prata i munnen på dem




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-19 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP