Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte skenhelig inför sin döde far


Med eller utan ros...det är frågan som har fått svar



Rödrosiga likt
barnakinder med livet
framför bleka när
döden nalkats ondskan klär
bäst i törnen utan ros




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP