Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör man inte för konsten?

Hennes hud är mjuk och vit
ögonen isblå med en glöd som visar inre styrka
kattleende
långt svart böljande hår
ligger på snön fast det är kallt och fötterna håller på att förfrysa
men vad gör man inte för konsten?




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-01-12 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar