Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och adjö


Ni kan sluta tro på gud nu tack

Så till saken;
De som tror på gud.

GUD FINNS INTE.

Jag är så övertygad, att jag inte ens tänker skriva värst många meningar angående detta.

Är fan trött på religioner nu.
Jag är trött på gud.

HEEEELVETEEEEEEEEEEE
SAAATAAAAN
vad jag är trött på GUD.





Fri vers av MOLKOII
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-23 18:30



Bookmark and Share


  MOLKOII
Ett undantag: jag tror på gud när jag är hög.

vilket får mig att undra vilka droger de kristna går på :)
Är ju inte bara en gång jag fått höra om pastorer som säger att gud har sagt åt dem att knarka. (fast finare och mer kristna ord användes, självklart! godtages! accepteras! tolereras! okay!)
2011-10-24

  Olliwer
Hollywood har lurat oss alla!
2011-10-24

  Osvalds_Dotter VIP
"vad jag är trött på GUD",,

hur kan man vara trött på någon
som man inte tror finns?

;-)
2011-10-23

  Seglaren
Det bästa med att inte tro på gud?
Jo, jag slipper få dåligt samvete
om jag råkar bli småkåt.
2011-10-23

  MOLKOII
Vi klarade oss från gud i fredags med förresten!
O alla andra gånger han påstods skulle visa lite jävla närvaro.
SORRY
2011-10-23

  Seglaren
Jag har redan slagit fast
att gud eller några gudar
finns inte.

Du är inte den enda som
är trött på det religiösa
dravlet från kristna.

Tyvärr tror jag inte många
kristna kan sluta tro.
Inte ens om de vill.
De är så hjärntvättade
med gud och hans mormor.
Oftast fått det redan
med modersmjölken!
.
2011-10-23

  Gunnar Hilén VIP
Tvärtom tror jag...man tröttnar sällan på det som inte finns...finns undantag...om man upplever frånvaron som en satans närvaro....
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att tro på Jesus.
Om du är trött på Gud betyder det att du aldrig mött Honom.
Han ger mersmak.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII