Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrämmer slag på snuttegullpoeter


Ber er poeter om tips

Någon som har några bra tips på hur man blåser svenska staten på drygt 5-10 miljoner kronor (gärna mera) utan att bli upptäckt? Vill gärna kunna leva prima livet och ha det gött.




Fri vers av MOLKOII
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 16:40



Bookmark and Share


  Lethe
Du saknar ambition min vän. För det får du ju inte mer än en halvtaskig lägga och en bil. Du behöver drygt 17 miljoner i välplacerade pengar för att vara ekonomiskt oberoende. Så satsa på runt 50 dårå. Så att du har lite cash att leka med också :)
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII